31.03.17

LOVERS AND FRIENDS

picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Coral shirt from REVOVLE / Lovers & Friends HERE 


Hej piger! Så kan jeg endelig vise jer, min nye SÅ smukke bluse fra Revolve Clothing, hvilket jeg har glædet mig så meget til! Jeg har altid elsket alle Revovles fine styles, fordi hold op hvor kan man dog shoppe sig fattig der. Der er så mange fede brands og styles, som man i Danmark ikke rigtig ser, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Der er en masse små brands fra bl.a. L.A. som endnu ikke er så udbredt i Europa endnu og som måske ikke rigtig er blevet anerkendte, så det er også en god måde at spotte nye trends på. Jeg forelsket mig særligt, I deres mange cool jeans, bikinier og lounge-wear, som de er umådelig gode til at lave og som generelt er svært at finde her hjemme, er det ikke rigtigt?

Jeg faldt bl.a. over denne SÅ yndige og egentlig også meget sommerlige bluse, men kunne alligevel ikke stå for den. Jeg synes snittet og farven er vildt fin og så har den ikke masse små detaljer, der gør den ekstra smuk. Den ligger i det lidt dyrere prisleje, men der er heller ingen tvivl om, at det er god kvalitet. Den kan findes online lige her. Hvad synes I om den? Er I lige så vild med den, som jeg? Mine fine øreringe er iøvrigt fra Madam Bijoux og kan findes online her – rigtig god dag piger, vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

31.03.17