I want badly!

Love this

DSC_9933 DSC_9966
PicMonkey Collage
på ovenstående billede kan I se både toppen og kjolen, jeg er som sagt helt vild med min top, så bliver nødt til at bestille den fine kjole hjem også <3 I kan finde kjolen her. 

God aften lovelies! Jeg er på vej i seng nu, efter en dejlig dag. I morges tog jeg ind til byen hvor jeg mødtes med smukkeste, søde Signe – som er den dygtigste og mest inspirerende fotograf nogensinde! Elsker at være i hendes selskab, hun har en helt speciel varme og er så passioneret. Hun har taget mange smukke billeder til min blog, bl.a. mine seneste headere. Jeg skal nok vise Jer flere billeder, både dem vi har taget sammen idag og de forrige. I kan forresten besøge Signes fine blog lige her.

Idag havde jeg min fine top fra Asos på, jeg er helt vild med den! Synes den er så stilren, fin og enkel – lidt ærgerligt jeg ikke fik taget et billede, da den er SÅ smuk på ryggen – men der skal nok komme flere billeder. Jeg bliver simpelhen nødt til også at købe denne i kjole, overvej lige hvor fin den må være? Synes den høje blondehals er SÅ feminin og smuk, I kan finde toppen online her.
Love Caroline

 

4 kommentarer

 • Honey booh

  Hvor er det en flot top. Hvilken størrelse er din i? Og hvordan er den i størrelsen? Ved nemlig ikke om jeg skal bestille en str. 14 el. 16.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miiiiiig

  hej smukke caroline.
  har lige købt den til min brors konfirmation.
  hvordan skal jeg style sådan et sæt :s er på dyb vand, og aner ikke hvad man kan ha på til en konfirmation. synes kjolen er for kort til ikke at ha noget indenunder. hvad kan jeg så tage på :) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke selv :-)

   Iih hvor fint, det bliver smukt! Hmm, måske en sort nederdel, eller en nederdel af lyse pallietter? Synes man skal holde det meget enkelt. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

I want badly!