Shine bright

Love my fluffy thing

DSC_8531Godaften sødeste piger, jeg er som altid for sent i seng, men ville bare lige nå at skrive en opdatering til Jer. Har glædet mig til at vise Jer denne nye fluffy cardigan fra Buch Copenhagen til 399,- jeg elsker den! Den er så hyggeligt og virkelig varm – jeg har den under vinterjakken og min skindjakke, da den virkelig luner. Jeg skriver lige Jer igen imorgen, sov rigtig dejligt <3
Love Caroline

 

1 kommentar

  • Great post. I used to be checking constantly this blog
    and I’m inspired! Very helpful info particularly the ultimate phase
    :) I maintain such information much. I used to be seeking this particular info for
    a very long time. Thanks and good luck.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Shine bright