SNEAK PEAK OG BILLEDER FRA IPHONE

LOVE ME A LITTLE

Hej søde piger. Dette er én af mine fødselsdagsgaver, som jeg forresten har været ret lang tid om at vise jer. But here you go! Jeg er vild med mine nye sengekappe, den fra H&M og koster 399,- Det giver et så fint prinsesse look, som jeg er vild med. Dog synes jeg mit sengetøj skal være hvidt, da det brune ikke står så godt til. Men i hvertfald synes jeg det giver min seng en fuldent look. Loovely!
Jeg har de seneste dage været på besøg på gymnasiet, og det er simpelhen så fedt. Jeg kan slet ikke vente med at starte på Frederiks Borg gymnasium, fagene er så spændende, lærerene er meget mere konkrete og dybdegående og jeg er vild med det hele. Imorgen skal jeg på HHX, da man skulle vælge 2 steder. Alt i alt har jeg haft en lækker weekend, og fantastisk start på ugen. Jeg har taget nogle billeder af ét par af mine nye bukser på, og lidt outfit detaljer. I må have en dejlig dag – kys.

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK OG BILLEDER FRA IPHONE