WHITE FLORAL

LOVE LOVE LOVE

picmonkey-collage
Hej piger <3 Idag skal det handle om noget lidt andet end normalt. Jeg tænkte nemlig, at det er på tide, at sætte fokus på mors dag, der er lige om hjørnet, al det vi glemmer at værdsætte og hvor givende det er, at vise sin kærlighed. Jeg tager tit mig selv i, at være bange for at miste nogle af dem, der står mig nær. Det sker ofte, når jeg minder mig selv om, hvor heldig jeg egentlig er og hvor beriget jeg er i min hverdag, alene grundet de mennesker jeg er omgivet af. Kærligheden til mine forældre, søster, kæreste og andre der står mig nær, kan slet ikke beskrives og indimellem, så er det altså bare så vigtigt, at minde hinanden om dette. Det kan være de helt små ting, som en sød sms, et kort, en betænksom gave, et opkald, kompliment og ja, listen er lang <3

Selv rør det mig, når jeg får den slags kærlighed tilbage – næsten lidt for meget vil jeg mene, haha. Jeg er meget let til tårer, efter jeg er blevet lidt ældre og kan græde af nærmest ingenting, synes næsten det er pinligt indimellem, så jeg er blevet god til at holde det inde – har I det også sådan? Dette ved Christoffer ikke engang, men da han forrige uge tog til Prag med hans venner, på en herretur, trillede jeg en lille tåre, da vi havde sagt farvel, alene fordi jeg bliver mindet om det vi har sammen og hvor højt jeg elsker ham.

I forbindelse med mors dag, vil jeg bare lige give en heads-up til alle jer derude, man må nødig glemme den jo, hihi. Bloombox leverede forleden denne så fine buket, jeg havde valgt specielt til min mor, som en lille forskuds-mors-dag-gave! Hun elsker den og blev så glad, da jeg havde holdt det hemmeligt for hende. I kan læse og se mere om Bloombox lige her. 

Jeg vil så gerne høre Jeres tanker om dette emne og hvad I har af planer for mors dag <3 Som en lille afslutning til dette indlæg, vil jeg sende en hilsen til min fantastiske mor, som helt sikkert ikke kan lade være med at klikke ind på dette indlæg – jeg elsker dig Mor! Sov dejligt piger.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE FLORAL