STYLESNOB

“Love isn’t when there are no fights in the relationship. Love is when once the fight ends, love is still there.” ♡

Hej søde piger. Undskyld x 1000 for min så dårlige blogging på det sidste, jeg ved godt jeg lover flere indlæg end der lige umildbart dukker op, men jeg har simpelhen haft så travlt på det sidste, skole, arbejde, veninder, lektier, skole, træning, arbejde, veninder, lektier – igen og igen! Derfor har jeg været så udmattet når jeg er kommet hjem igen, og har haft så lidt overskud til at lave nogle indlæg.
Nu hvor jeg ikke har blogget optimalt, vil jeg lave en videoblog, opskrifter mm. og nogle outfit billeder i weekenden, og tro mig! Det skal der nok komme :-) Derfor må i love mig at følge med fra imorgen af. Udover det har jeg lidt stress på da jeg om en uge tager på lejrskole, så jeg skal også lave en masse indlæg klar til hele den uge. Jeg håber i hvertfald i har det fantastisk og nyder livet, ligeså meget som jeg. 1000 kys og knus <3

1 kommentar

  • Hej Caroline :-) Jeg forstår det simpelthen ikke. For et par mdr skrev jeg til dig med et hint til at virkede mærkeligt at du bad folk komme igen for flere indlæg osv. Du kan sikkert godt huske det.. Du gav mig ret i det, mens fortsatte trods dét.Hvilket selvfølgelig er helt op til dig selv og det er din blog 100 % ;) MEN, nu som du selv siger så lover du mere end du kan holde. Forstår bare ikke hvorfor du ikke bare laver indlæg når du vil, i stedet for at skrive i slutningen af hvert indlæg at der komme mere.. folk skal nu nok kigge ind af alligevel nu du har en SÅ fin og lækker blog. :) ingen tvivl om det.. knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STYLESNOB