MIINTO.COM - en så lækker online shop, som jeg gør nyttigt brug af

“Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense.”

Hej søde piger,
Et hurtigt indlæg fra mig, da jeg lige straks vil hoppe i tøjet, og gøre mig klar til at søde Amalie kommer her. Hun skal sove her til imorgen, og hele aftenen skal vi være alene hjemme, så der skal altså max hygges. :-)
Hele morgenen har jeg hygget med søde Camilla, vi var som sagt til fest i går, som er det der skyldes at jeg ikke fik blogget fredag.

Imorgen skal jeg bruge dagen på lektier og helt sikker også på at være sammen med Amalie. Jeg har haft en dejlig weekend, og jeg håber i har haft nogle mindst ligeså skønne dage. Jeg skriver imorgen, og forhåbentlig står den på ét par inspirerende outfitbilleder. :-)

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIINTO.COM - en så lækker online shop, som jeg gør nyttigt brug af