EN INSPIRERENDE, HYGGELIG OG GENNEMFØRT STIL

“Love is like a beautiful flower which I may not touch, but whose fragrance makes the garden a place of delight just the same.”

Hej søde piger. Lige nu ligger jeg i haven, i den skønneste hængekøje, som min mor og jeg netop har købt tideligere idag, og den skal i nok få at se, en af de kommende dage. Jeg ville have slået næste del af min spørgerunde i videoen op, men når jeg overfører videoen til Youtube, fortæller den mig at det er en kopi af en tideligere video? Selvom det ikke er den samme, så hvis i ved hvad jeg skal gøre så skriv meget gerne til mig.

I væreste fald slår jeg videoen op på min facebookside iaften. Senere idag kommer der også lidt mere til salg, men det bliver i som sagt også opdaterer om på facebook – så følg endelig med. Hvis i har stillede mig nogle spørgsmål i kommentarfeltet, vil jeg svare i løbet af aftenen. Jeg håber i får en dejlig aften. Kys!

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

EN INSPIRERENDE, HYGGELIG OG GENNEMFØRT STIL