EN INSPIRERENDE, HYGGELIG OG GENNEMFØRT STIL

“Love is like a beautiful flower which I may not touch, but whose fragrance makes the garden a place of delight just the same.”

Hej søde piger. Lige nu ligger jeg i haven, i den skønneste hængekøje, som min mor og jeg netop har købt tideligere idag, og den skal i nok få at se, en af de kommende dage. Jeg ville have slået næste del af min spørgerunde i videoen op, men når jeg overfører videoen til Youtube, fortæller den mig at det er en kopi af en tideligere video? Selvom det ikke er den samme, så hvis i ved hvad jeg skal gøre så skriv meget gerne til mig.

I væreste fald slår jeg videoen op på min facebookside iaften. Senere idag kommer der også lidt mere til salg, men det bliver i som sagt også opdaterer om på facebook – så følg endelig med. Hvis i har stillede mig nogle spørgsmål i kommentarfeltet, vil jeg svare i løbet af aftenen. Jeg håber i får en dejlig aften. Kys!

16 kommentarer

 • Anonymous

  Flere efterårs Outfit Vise tøj du har købt/ new in indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Glæder mig til at følge med på salgsbloggen – og super fint iphone etui, hvor er det fra & hvad er prisen på det? :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg godt forstå, og er glad for at høre. Mit iPhone etui er fra Sofie Schnoor :) Kan desværre ikke lige huske prisen i hovedet :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har tænkt lidt over noget. Hvilket gym vil du gerne på? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan får man mange followers på din tumblr? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg faktisk ikke :( er ikke så meget inde i det der Tumblr, andet end at jeg selv har en, hvor jeg samler en masse smukke billeder,Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :-)Er du på arbejde imorgen, Torsdag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvornår kommer der nye indlæg ? :)Du må endelig ikke tro jeg er sur, savner dine indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline:-)Så dig idag inde i København, men nåede dsv. ikke at sige hej. Jeg så du havde en rigtig flot bluse på, kan du måske tage nogle outfit billeder med den?Knus Anna <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anna,Ih hvor sjovt, ja sig endelig hej, det vil jeg blive så glad for. Rigtig dejligt du skriver det til mig, synes det er så hyggeligt :) Og ja, ang blusen kan du tro jeg vil lave et outfitbillede med den på,Mange knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EN INSPIRERENDE, HYGGELIG OG GENNEMFØRT STIL