MY OUTFIT OF THE DAY - PEACH JEANS AND A UNIQUE WHITE SHIRT

LOVE IS ALL AROUND

Hej søde piger. Her er lidt billeder fra det sneak peak, i fik i fredags, og som nogle af jer havde gættet – var det er pudebetræk, et rigtig fint og unikt pudebetræk efter min mening. På mandag bliver min søster stuendt, vild tanke, og det må være så dejligt og befriende for hende, at være færdig med skolen nu. Jeg glæder mig helt vildt til det er mig, glæder mig i det hele taget bare til at komme på gymnasiet, da undervisningen er en smule mere tilrettelagt, efter hvad man interesserer sig for.
Sommerferien er lige om hjørnet, men mærkelig nok føler jeg at vi er i marts måned – hold nu op hvor har vejret dog bare varieret meget, jeg vil bare gerne have noget sommer og solrigt vejr. Dog er det en smule hyggeligt når det regner, nogle gange elsker jeg det virkelig – men lige nu, ville jeg ikke have noget i mod en lækker og varm uge :) Jeg håber i får en skøn søndag, og havde en fantastisk Skt. Hans igår. Kys!

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY OUTFIT OF THE DAY - PEACH JEANS AND A UNIQUE WHITE SHIRT