MY OUTFIT OF THE DAY - PEACH JEANS AND A UNIQUE WHITE SHIRT

LOVE IS ALL AROUND

Hej søde piger. Her er lidt billeder fra det sneak peak, i fik i fredags, og som nogle af jer havde gættet – var det er pudebetræk, et rigtig fint og unikt pudebetræk efter min mening. På mandag bliver min søster stuendt, vild tanke, og det må være så dejligt og befriende for hende, at være færdig med skolen nu. Jeg glæder mig helt vildt til det er mig, glæder mig i det hele taget bare til at komme på gymnasiet, da undervisningen er en smule mere tilrettelagt, efter hvad man interesserer sig for.
Sommerferien er lige om hjørnet, men mærkelig nok føler jeg at vi er i marts måned – hold nu op hvor har vejret dog bare varieret meget, jeg vil bare gerne have noget sommer og solrigt vejr. Dog er det en smule hyggeligt når det regner, nogle gange elsker jeg det virkelig – men lige nu, ville jeg ikke have noget i mod en lækker og varm uge :) Jeg håber i får en skøn søndag, og havde en fantastisk Skt. Hans igår. Kys!

10 kommentarer

 • Anonymous

  Hvor er det fra og pris??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor kan man købe pude betrækket?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  simpeltehen så fint pudebtræk!!!! Hvor er det fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej søde Caroline<3Ved du hvilket job du gerne vil have når du blive færdiguddannet?Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fint pude betræk<3Vil bare spørger om du vil lave et indlæg om det overtøj som du bruger lige for tiden! Både sko og jakker, det kunne være rigtig fedt! <3Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak søde du! Jo, jeg skal nok prøve at huske på det. Hvis ikke der er kommet et indlæg indenfor en uge, så mind mig gerne om det igen :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY OUTFIT OF THE DAY - PEACH JEANS AND A UNIQUE WHITE SHIRT