Love, inspiration, hope and joy

Hej søde piger. Et sent indlæg jeg fik lavet idag, men har haft en del at se til. Har været i skole fra klokken 8 til 16, og jeg var forresten godt træt efter en hård weekend, og derefter i Lyngby med min søster for at ordne nogle småting, og sidst men ikke mindst i Fitness og træne – så lige nu kan jeg ikke vente med at sove, og jeg ser allerede frem til en dag i afslapningens tegn imorgen.
Mine forældre tager til Barcelona imorgen, for at få lidt tid sammen – jeg er forresten overhovedet ikke misundelig. Men derimod har jeg nogle hyggelige dage med min søde søster og sødeste Amalie, så det bliver rigtig hyggeligt. Jeg hat taget nogle inspirationsbilleder fra mit værelse, som jeg håber i kan lide. Har en masse indlæg klar til jer imorgen, så følg endelig med <3 Kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Don’t be afraid of losing the one you love, because believe it or not someone better is going to come into your life."