Nail:art by Yoon

LOVE

IMG_2229 IMG_2237 IMG_2239Godmorgen piger <3 Jeg er lige vågnet, og er faktisk selv overrasket over at jeg er vågnet så tidligt – eftersom jeg var viirkelig træt i går, men det er dejligt, fordi så kan jeg virkelig få noget ud af dagen. Igår mødtes jeg med Frederikke inde i byen, da vi begge stod og manglede tøj til hendes 18-års fødselsdag idag (KRISE!!!) Det var næsten vigtigst med Frederikkes outfit, men ingen af os fandt noget. Jeg kan faktisk nærmest aldrig finde noget tøj, når jeg virkelig leder (og lige har fået løn). Til gengæld er der aldrig et hav af items jeg ville dø for, sidst på måneden, hvor jeg allerede har shoppet hele min løn væk – kender I det?

Dog fandt jeg de lækreste jeans, som I skal glæde Jer til at se – eftersom jeg virkelig også synes det er svært at finde jeans, der sidder godt, er skinny og af god kvalitet, but I found them! Udover dette fik jeg købt det lækreste undertøj, som I nok skal se meget mere til. Har postet lidt billeder fra igår, hvor Christina og jeg spiste lækker aftensmad i torvehallerne og fik hygget <3 Har sådan savnet hende, og nu er der kun 6 uger til hun skal føde – jeg kan SLET ikke vente!
Love-Caroline

2 kommentarer

  • Stine

    Kender alt til tøjkrise og at man aldrig kan finde noget når man skal…. :) Hvor er i smukke – ved du hvad Christina bruger på læberne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nail:art by Yoon