OCTOBER SHOPPING-ISSUE

LOUNGEWEAR & JUMPSUITS

PicMonkey Image
God aften piger! Jeg har brugt meget af dagen med min søde søster, vi har spist brunch på Wulf & Konstali i Waterfront Centeret – så lækkert altså! Den restaurant kommer der en anbefaling af snart på bloggen <3 Herudover tog vi os en gåtur på Østerbrogade og indre by, hvor vi kun var kort tid. Jeg havde forleden forelsket mig i et par biker boots fra Giuseppe Zanotti, der seriøst var det smukkeste jeg længe havde set! De var helt igennem perfekte! Jeg har længe ledt efter et par biker boots, men har simpelhen ikke kunne finde de rigtige – da jeg så disse, var jeg bare ikke i tvivl – dog skete det værst tænklige, nemlig at de blev solgt :-( Øv hvor er jeg bare ærgerlig! De var fra en 2nd hand butik, så de kunne ikke reservere og jeg kunne først hente dem idag. Ægrer mig så meget og håber sådan jeg finder nogle nye, jeg kan kaste min kærlighed på!

Jeg har i min frustration over disse smukke støvler, samlet mine favorit items hos ASOS, for at få tankerne på noget andet! Der er virkelig kommet mange nye lækre items hjem og jeg kan slet ikke stå for det. Selv leder jeg efter et outfit, gerne en sort kjole, til en James Bond-temafest jeg skal til, her i slutningen af måneden. Jeg  har overvejet én af de to fine jumpsuits, men kan ikke helt beslutte mig – hvad synes I om dem? Undertøjet taler helt for sig selv, det er bare så fint! Sidst men ikke mindst, så kunne jeg ikke modstå det fine stjernemønstrede joggingset – det er så cool!

SHOP THE ITEMS
Black simple jumpsuit
Black jumpsuit w/ lace-line
Nightset w/ laces
Laced-up bra
Jogging-set w/ stars
Bodysuit in laces

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OCTOBER SHOPPING-ISSUE