BOTH

LOUIS NIELSEN GLASSES

picmonkey-collage dsc_8540 dsc_8564 dsc_8572
Runde briller her / Sort stel her


Hej piger! Jeg tænkte at det idag skulle handle om noget lidt andet, end jeg ellers plejer at dele med jer. Måske nogle af jer ved det, men hvis ikke, så er jeg i hvertfald begyndt at bruge linser – særligt når jeg kører bil og ellers briller, som jeg kan tage på/af. Jeg har derfor erhvervet mig de to fineste brille stel, fra Tiger of Sweden, som forhandles hos Louis Nielsen.

Jeg var forbi dem og få et synstjek og finde det rigtige stel til mit ansigt og er virkelig glad for mit endelige valg. De to briller jeg har valgt, er forskellige og kan derfor anvendes til forskellige looks. Det guld stel, kan jeg godt lide, at anvende i dagligdagen, da de ‘blender’ meget ind og ikke er så ekstravagante – men stadig langt fra, kedelige. Det andet par briller, har mere karakter på en eller anden vis og giver derfor også mere karakter når de er på.

I kan se brillerne med guld stel stylet til et outfit nedenfor – jeg føler mig altid liige lidt ekstra sofistikeret o seriøs, når jeg har dem på – samtidig med at de er super rå. I kan udover det, booke et gratis synstjek her.
picmonkey-collag2e

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOTH