ORIGINS ESSENTIALS

LOREAL SMART BOND BY LA LA LOUNGE

picmonkey-collage11 picmonkey-collage8 picmonkey-collage7 picmonkey-collage5 picmonkey-collage3 picmonkey-collage salon-164 salon-152 salon-145 salon-115 salon-112 salon-98 salon-94 salon-86 salon-78 salon-50 salon-23 salon-4 salon-5 salon-6 salon-26 salon-29 salon-138
Pictures by Anders Aqqalu Andersen

Hej piger! Idag skal vi snakke lidt om hår, jeg har nemlig den seneste tid, forsøgt at få min egen hårfarve tilbage, eller i hvertfald søgt hen mod noget mere naturligt end mit meget lyse hår, jeg længe har haft. Jeg tog derfor forbi Lala Lounge, hvor dygtige Sanne og Louise tog sig af mig hele dagen og forvandlede mit hår, til det smukkeste jeg nogensinde har haft. Jeg har fået nogle mørkere nuancer i, i form af striber og toninger i håret og jeg er SÅ glad for resultatet, som langt fra ser farvet ud, men som har en flot naturlig farve, der går meget i ét med mit eget hår – selvom den ikke er mørk, er den heller ikke helt så blond, som jeg tidligere har haft det.

Sanne og Louise, er nok de mest profesionelle, søde og dygtige frisører jeg har mødt. De vidste præcis hvad jeg mente, når jeg forklarede dem hvad jeg ønskede, ligeså vel som de gør det muligt og gør det til det smukkeste. Sanne farvede mit hår og føntørrede det og gjorde det så lækkert, inden Louise tog over og stylede det med krøller, som I kan se på billederne. Er det ikke bare fint? Anders tog med, og tog nogle backstage billeder, mens mit hår og jeg blev forkælet. Til hårfarvningen, anvendte Sanne Loreal’s nye SmartBond, som er med til at gøre, at hårfarven ikke skader håret særlig meget – virkelig et vidunderprodukt.

I kan læse om og booke tid hos Lala Lounge lige her, som iøvrigt ligger på Løvstræde nr. 8 i København K. Skriv endelig, hvis I skulle have spørgsmål <3 Vi skrives senere!

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ORIGINS ESSENTIALS