TAPETFORUM ∙ MAKE IT UNIQUE

L´Oréal Paris – We Love Brows

Hej piger! L´Oréal Paris har i samarbejde med en række frontløbere, indenfor mode og skønhed, udviklet en såkaldt, We Love Brows – siden, hvor I kan blive inspireret og lære mere om de mange nye produkter, der gør det muligt at skabe ethvert drømmebryn – hvad enten man ønsker det naturligt, elegant, optegnet eller en blanding af det hele. For at præsentere mig, er jeg mode- skønheds og boligblogger, ligesom jeg også er lidt af en shop-a-holic, når det kommer til alle disse 3 kategorier. Jeg har været så heldig, at jeg har haft mulighed for at teste L´Oréal Paris nye produkter til bryn, som jeg har været positiv overrasket over – derfor har jeg lavet en step by step guide, til 2 forskellige bryntyper og looks, alt afhængigt af hvad man er mest til.

  • Step-by-step guide til et ”Sculpted Look” ved at bruge Brow Artist Sculpt.

For at opnå et optegnet og præcist look, har L´Oréal Paris udviklet deres Brow Artist Sculp, som giver mulighed for at fylde brynet igennem en tynd filtspids, der sidder i enden at børsten, som giver en mere naturlig effekt, sammenlignet med at tegne dem op med en øjenbrynsfarve på pind. Herefter bruger jeg børsten til at forme brynet, hvori der er farve som farver alle mine egne øjenbrynshår og skaber et naturlig, men samtidig fast look af brynet, man selv er med til at forme. Den fås i flere nuancer, jeg bruger farven, cool brunette, da denne passer bedst til min naturlig hårfarve.

STEP 1 – Anvend Brow Artist Sculpt & Pencil
P1010123
STEP 2 – Påføring og optegning
PicMonkey Collage
STEP 3 – Færdigt look
IMG_9474
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-01 kl. 11.25.01


  • Step-by-step guide til et ”Elegant look” ved brug af Brow Artist Genius kit

For at opnå et naturligt, men elegant og perfekt brynlook, anvender jeg L´Oréal’s Brow Artist Genius kit, som er en pallette med de perfekte nuancer til optegning af ens bryn. Den giver brynet farve, former dem som ønsket og er perfekt, til at skabe et look, der enten er meget lig ens naturlige bryn eller som et mere forførende og optegnet bryn – alt afhængigt af hvad man selv bestræber sig efter. I min guide til dette look, har jeg valgt, at markerer brynene med den mørkeste farve inderst og herefter brugt den lysere nuance, til at lave et naturlig ‘fade’ i brynet.

STEP 1 – Anvend Brow Artist Genius kit
P1010126
STEP 2 – Optegning og tilretning af brynet
PicMonkey Collage1
STEP 3 – Færdigt lookIMG_9472
CLICK TO SHOP
78-1235

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TAPETFORUM ∙ MAKE IT UNIQUE