My night and & new taupe top

Longo Vital – get your vitamins

DSC_6528 DSC_6535Hej piger! Jeg modtog i forrige uge en lille goodie-box fra Longo Vital, hvori der var en masse godter jeg gerne vil fortælle jer lidt mere om. Jeg går generelt MEGET op i at pleje og nære min krop med god, sund og lækker mad, samt dyrke motion og generelt opnå velvære. Jeg tror føler mig gladere når jeg spiser sundt og min krop er i balance, ligeledes giver det mig mere energi og jeg føler mig tilpas.

Kroppen har brug for en række vitaminer, men det er ikke alle vi får nok af igennem vores kost, ligegyldigt hvor sundt vi spiser, derfor er det en god idé at supplere med kosttilskud. C-Vitamin er fx en antioxidant, der beskytter vores celler mod oxidativ stress, hvilket er en kemisk stress i kroppen. Som et kosttilskud kan man her benytte Longo C stærk. 

B-vitamin er ligeså vigtigt og bidrager til et normalt stofskifte, mindsker træthed og udmattelse – og hvem vil ikke gerne være fri for det? Særligt når vi er stresset og får dårlig ernæring, stiger vores behov for B-vitamin. Her kan man benytte kosttilskuddet, Longo B komplet. 

Longo D3 er et kosttilskud der bidrager til at reducere muskelømhed – den indeholder ligeledes fiskeolie, som styrker hjernens kommunikation.

Lige nogle tips, til de kosttilskud jeg tager – herudover supplerer jeg med Zink-tabletter, da dette er noget mange er i underskud af og bidrager bl.a. til flottere hud, modvirker stress, depression mv. Som et ekstra lille tip, er jeg fortiden vild med Pukkas te med lemon, ginger og manukahoney, der er dejlig rundt og frisk i smagen – ligeledes har Fresh Freddy chokoladenbaren fra Simply Chocolate med spelt, mynte, kokos og chokolade vundet mit hjerte – mhhm hvor er den lækker!
Love Caroline

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My night and & new taupe top