Get it ready for the christmas

Long lashes with Adore By Nicole

DSC_0229 DSC_0235 DSC_0237 DSC_0248
Mine vipper er min yndlings form for forkælelse – jeg har sagt det før, men kan ikke lade vær, fordi det er det bedst at vågne op med lange vipper hver morgen. Jeg kan ikke forestille mig at skulle ligge mascara, især fordi jeg altid havde et ‘godt øje’ hvor mascaran lå perfekt og et ‘dårligt øje’ hvor jeg altid fik kikset lidt i den – kender i det?

I en længere periode brugte jeg falske vipper, som jeg selv limede på – do you remember? Det var også super fint og man fik lange bambi-vipper, dog kræver det meget tid og det ser slet ikke ligeså naturligt ud som eyelash-extensions. Nicole er min yndlings vippeteknikker og så er hun SÅ sød, elsker at være i hendes selskab – dette er med til at jeg glæder mig til hver gang jeg skal have opfyldt mine vipper <3 Forleden fik jeg en lille julegave, med lækre godter fra Adore by Nicole, det kan vi vel alle altid bruge ;-) Hihi! I kan finde Adore by Nicole på Facebook eller booke en tid lige her. 
Untitled-1PicMonkey Collage

6 kommentarer

 • Sophia

  Hej Caroline! Dine vipper er SÅ smukke! Jeg har et spørgsmål vedr. eyeliner og øjenskygge – kan du godt bruge det, når når du har eyelash extensions? :)
  Mvh. Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sophia <3

   Tusind, tusind tak – du kan sagtnes bruge eyeliner og øjenskygge når du har eyelashextensions på – det er intet problem. Eyeliner skal man dog være varsom med, jeg bruger det kun ved min nedre vippekant.

   Hos Adore By Nicole kan du også købe en rensecreme til dine vipper, som du kan bruge, når du endelig vil have øjenskygge mv. på <3

   Håber det var svar nok,
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Caroline.
  Jeg er nysgerrig efter at høre – hvor eller hvordan du vedligeholder din fine kulør ? Og evt hvilken farve <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise <3

   Dygtige Nicole Tange, som også laver mine vipper, spraytaner mig også med jævne mellemrum – man får den fineste kulør <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det er så flot <3 – må jeg spørge om hvilken farve/duft hun bruger på dig <3 K

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg desværre ikke, Nicole ved det <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Get it ready for the christmas