EYELET SLIP DRESS

LOAVIES SUMMERSTYLES

NO DOUBT DRESS


Hej piger. Jeg tænkte at jeg denne gang, ville samle alle mine favorit-items fra LOAVIES. Denne blomstrede sommerkjole, har det fineste snit med V-udskæring og er perfekt til sommerens festlige lejligheder. Jeg er så vild med off-shoulders for tiden, det er så sommerligt og feminint.


MAGIC FANTASTIC BIKINI 

Enkel, men stadig vildt fin – synes I ikke? Farven var jeg lidt skeptisk omkring til at begynde med, men jeg er ret overrasket over, hvor vild med blev med den. Jeg kan udover dette, har jeg denne sommer, fundet ud af at jeg bedst kan lide bikinier man selv kan binde – der er nemlig ikke noget værre, end en bikini der strammer de forkerte steder.


JUST FINE BLUE PLAYSUIT


Denne playsuit fik jeg så mange komplimenter på, mønsteret er det fineste og så er farven bare super smuk. Den er meget lille og egner sig nok egentlig mest til sommerferien eller en strandtur. Man kan selv snørre den bagpå og justere hvor stramt den skal sidde hen over taljen.


YELLOW DOT DRESS


Sidst men ikke mindst, så bestilte jeg denne vildt fine polkaprikkede kjole. Jeg synes den kan bruges både til hverdag og fest, og så er der vidst ingen tvivl om, at selve snittet og dens fine flæser, er lige mig – det er virkelig min yndlings type kjole, denne har.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EYELET SLIP DRESS