NEW HOME

LIVINGROOM

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 dsc_9624 dsc_9631 dsc_9638 dsc_9644
Godmorgen early-birds. Min far, Christoffer og jeg er ved at være nået til Hamborg, vi er på vej på ferie og glæder os sådan til senere, når vi lander i Østrig! Jeg har aldrig været vildt stor fan af lange kørerture, men det er nu meget hyggeligt – særligt når jeg så endda, kan sidde og blogge på vejen ;-) Så er der i hvertfald helt stille, her omme fra bagsædet. Jeg tænkte, at I skule se lidt mere af lejligheden nu, eftersom min far har været handyman igen og har samlet et fint skoskab til mig, samt mit spisebord.

Min søster har også dette spisebord og jeg er bare SÅ glad for, at jeg også har erhvervet mig det. Det er vildt flot, ret stort – hvilket jeg elsker, dét at kunne have gang i mange ting på bordet synes jeg er en frihed, samtidig med, at jeg bruger meget tid ved spisebordet, da det er derfra jeg ofte blogger og laver min arbejde. Udover de praktiske fordele ved bordet, synes jeg jo også bare det er så flot i designet og farven, der iøvrigt passer rigtig flot til tapetet på endevæggen. I kan finde bordet hos UnoLiving her.

Udover bordet, købte jeg lige før jeg flyttede, disse SÅ flotte stole, jeg bare blev så forelsket i, da jeg så dem! Jeg har længe ønsket mig, den originale version af denne stol, kan ikke huske det oprindelige navn, men de er ihvertfald forholdsvis dyre og tænkte det måtte blive en senere investering. Jeg så dog at MyHome, havde en lignende version, som fås i flere farver og er mindst lige så flot! Og nu til det bedste, til en pris på 399 kr. stykket?! Vildt ikke? Så ja, der var ikke så meget at overveje der. I kan finde stolene online lige her.

Alt i alt, synes jeg virkelig, min lille spisekrog er blevet så hyggelig og at spisebordet, passer så flot sammen med spisestolene. Synes I ikke? Det er bare så hyggeligt og ikke mindst dejligt at have på plads, så man igen kan sidde ned og spise mad ;-)

Udover spisebordet og stolene, måtte jeg have fat på en form for opbevaring til mine sko, da jeg har meget lidt skabsplads i min nye lejlighed – særligt sammenlignet med min tidligere, hvor jeg havde mere end rigeligt – særligt efter, at min søster flyttede ud, haha – har fået luksusvaner på de få måneder jeg boede der alene. IKEA har derfor, lavet de smarteste løsninger, til små entréer – nemlig nogle fine og meget praktiske skoreoler, der rummer mange sko og intet fylder. Jeg synes faktisk den er rigtig fin i entréen og giver noget hygge, samtidig med, at den gør det muligt ikke at have sko-kaos hver dag.

Jeg har lavet en lille collage-oversigt, med bl.a. den fine Kubus lysestage, jeg fik i julegave, som jeg knuselsker og andet lignende interiør fra mine billeder – har prøvet at finde de originale ting og hvis ikke det var muligt, fundet nogle alternativer. I må have en dejlig dag, vi skrives ved snart igen <3 Kys
untitledskaermbillede-2017-03-04-kl-07-40-28
1. IKEA skoreol HER 799 kr. / 2. ELLOS tapet HER 799 kr. / 3. ELLOS tapet HER 699 kr. / 4. Antikt spejl HER 599 kr. / 5. Rå metalstol HER 399 kr. / 6. Tine K Home dækserviet HER 99 kr. / 7. UnoLiving træbord HER 5.499 kr.

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW HOME