LUSH LIFE

Live my day as if there was no past

DSC_7648 DSC_7654 DSC_7692Åh hvor har jeg bare flashet mange lækre kjoler på bloggen lately, synes I ikke? Jeg har anskaffet mig måske lige i overkanten mange sommerkjoler, men man kan vel ikke få nok! Jeg elsker kjoler man let kan tage over sig, og så er man ude at døren – der skal ikke koordineres farver, shorts, top, bluser mv. Det er så dejlig nemt. Denne stribede kjole er ikke en undtagelse, og jeg er vild med dens bare skuldre.

Selve pasformen er lidt fluffy i enden, hvilket giver mere og fremhæver ens talje – den er meget feminin og jeg tænker sommer og strand når jeg ser den – whats not to like! Den er om ikke andet super fin og kan findes hos Zaful lige her. Mine fine gladiator sandaler er fra Mango og koster 199,- de kan findes i Magasin. Hvad synes I om kjolen? Ha’ en fantastisk aften <3

 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LUSH LIFE