Let it be

Live as natural as possible

DSC_1771 DSC_1819 DSC_1826Hej piger <3 Hermed et pt. 2 af de trænings- og livstilsindlæg i har sprgt efter. Sidste gang fortalte jer lidt om mine træningsvaner og hvilen type motion jeg dyrekede (fik I ikke læst det, kan I gøre det lige her) – denne gang tænker jeg at jeg vil snakke lidt mere om sunde spisevaner og lækre opskrifter generelt. I min dagligdag er det vigtigste for at mig at spise sund og varieret mad, jeg elsker at smage nye ting og så har jeg selvfølgelig de ting jeg bare ikke kan få nok af! Man kan holde sig slank ved blot at spise sundt, så motion er ikke nødvendigvis et MUST hvis man ønsker at gøre noget sundt for sin krop – men det er det ikke sagt at motion ikke er godt for vores heldbred, og kan medvirke til et sundere og mere aktivt liv.

Det er til gengæld også vigtigt ikke at stresse sig selv, om at man skal nå at træne – hellere tage lidt ad gangen, gøre det hele med nydelse og spise sundt til hverdag. I min hverdag spiser jeg massere af frugt og grønt, jeg spiser mange naturlige råvarer, hvilket alt samme er medvirkende til en sundere livstil og dermed en sundere krop. Jeg er til gengæld helt vild med at bage sunde kager, cookies og andet som ikke behøves at være fyldt med sukker,  raffineret mel mv. I kan finde eksempler på sunde og overdrevet lækre opskrifter – et par af mine favoritter er, disse cookies, sunde weekendvafler og I kan finde mange flere opskrifter her.

Nu hvor vi snakker om livstil, benytter jeg som mange af jer måske ved, acaiacai’s lækre produkter. Acaibær vokser kun ét sted i verden, nemlig på palmen acai i Amazone-regnskoven. Jeg havde et møde med søde Daniel, som er manden bag dette bær, med magiske kræfter. Det var SÅ inspirerenede og vildt at høre hans vej frem til bærret, som han nu har benyttet til at fremstille bl.a. den lækreste friskpresset appelsinjuice, som hverken er pasteuriseret eller varmebehandlet – men 100% naturlig appelsinjuice og acai. Bæret indeholder 10-30 gange flere antioxidanter end granatæbler og blåbær fx.

Acaibærret er uden tvivl en suoergood – da den har så mange sundhedsfremmende virkninger. Jeg drikker ofte den lækre appelsinjuice, bruger acaipulben i juicer, smoothies mv. for at få et boost med antioxidanter. Man vil kunne se og mærke forskel på bl.a. ens hud, efter blot 3 uger efter man er begyndt at integrere acaibærret i sin daglige kost. Det nyeste tiltag hos acaiacai er deres skyr med acai – som smager SÅ godt! Jeg har i en længere periode, ikke spist skyr da jeg blev træt af den tykke konsistens, og meget syrlige smag – acaiacai har formået at fremstille en lækker, frisk og cremet skyr, som er perfekt at tage med på farten. I kan finde alle produkter online hos acaiacai, og har I nogle spørgsmål vil jeg meget gerne besvare dem <3 Jeg ønsker jer en dejlig dag!
Untitled-1

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let it be