PALÆO WATERFRONT

LIKE YOU DO

picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage img_0222-215
White shirt ASOS / Jeans ASOS / Glasses Dior / Flipflops Gucci


Hej piger <3 Flere af jer, har spurgt ind til denne fine, fine bluse, jeg har vist lidt på både snapchat og instagram – og det kan jeg virkelig godt forstå! Den er såå fin, sommerlig og endda meget budgetvenlig. Jeg faldt over den hos ASOS og klikkede den hjem med det samme. Jeg har virkelig haft svært ved at finde, nogle fine sommerbluse og toppe fortiden, hvilket har været så frustrerende, da der jo har været så mange sommerlige dage. Jeg synes ofte man lige støder ind i sådan en lidt længerevarende tøjkrise, når årstiden skifter fra det ene til det andet – har I det også sådan nogle gange?

Om ikke andet, synes jeg denne er virkelig fin og har overvejet også at bestille den hjem, i den grønne farve den fås i. Hvad synes I om den? Følg med på bloggen senere, deler den lækreste sommeropskrift, I bare MÅ prøve!

pics by Anders Aqqalu Andersen

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PALÆO WATERFRONT