ASOS REMINDER

LIKE THE SUMMER

picmonkey-collage1 picmonkey-collage 750_1194Tee HERE / Skirt HERE / Heels HERE 


Godmorgen piger! C er lige taget på arbejde, så jeg har lige halvanden times ro i hans lejlighed, inden jeg skal mod arbejdet. Jeg nyder mine stille og rolige morgener, hvor jeg har tid til at nå en masse, få opdateret jer her på bloggen og slappet af selvfølgelig – det er så dejligt. Jeg tænker også, jeg lige skal en tur forbi 42raw og have min cappuccino;-) Jeg ved ikke hvad det er, men fortiden, har jeg bare sådan haft lyst til at have en hund, min helt egen – det kommer til at ske en dag, men har bare for tiden, følt ekstra stor lyst og behov for det. Jeg har altid elsket vores hunde hos mine forældre, som jo er vores små babyer, og jeg ved jo, at det er et stort ansvar, men vidste jeg, helt præcist hvor tit jeg ville være hjemme ift mit arbejde og fremtiden, ville jeg erhverve mig en. Jeg glæder mig vildt meget til den dag, jeg eller ‘vi’ skal have én, men jeg må nok væbne mig lidt med tålmodighed – for det er så vigtigt at tidspunktet er det rette jo. Har I kæledyr? Hvis ja, vil jeg så gerne høre om I er alene om dem, sammen med jeres kæreste eller en helt tredje – del alle Jeres erfaringer med mig <3

Her har I lige et par outfitbilleder, som det desværre er lidt for koldt til at iføre sig endnu, men alligevel skal I ikke snydes synes jeg. Hele sættet er fra Sofie Schnoor og jeg er selv så hooked på det, er det ikke bare fint? Jeg synes den printede tee og blondenederdelen er et perfekt match og kombination, mellem det rå og meget feminine. Hertil har jeg stylet det med mine nye yndlings heels, som er besat med fine sten – er de ikke bare flotte? Vi skrives ved senere <3

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

ASOS REMINDER