THIS YEARS CHRISTMAS PRESENTS

Like Me ∙ Elvira top

caroline-11
P
hotos by Anders A. Aqqalau Edit by me

Hej piger! Så er hverdagen skudt igang igen, efter en dejlig juleferie – som jeg virkelig har nydt. Jeg har været så heldig at vågne om med en mild halsbetændelse – dejligt ikke? Åh altså! Og jeg havde endda glædet mig til at komme tilbage, men den glæde varede altså ikke længe må jeg indrømme. Jeg har SÅ ondt i halsen og er drænet for energi – lidt træls, når skolen er begyndt igen, men sådan er det – jeg må lade op med en masse vitaminer og få sovet godt ud – så forsvinder den forhåbentligt snart igen.

Søde Anders var forbi mig igår, hvor vi fik taget nogle fine outfitbilleder i lejligheden. Jeg har som sagt fået hængt nogle flere ting op, så nu begynder det hele så småt at falde på plads og jeg glæder mig til at vise jer det endelige resultat snart. Jeg har på billederne min nye Elvira top på, fra Custommade, jeg nu har i to farver – begge fra deres special edition kollektion. Jeg var så forelsket i den kongeblå farve også, så den måtte også blive min. Nu vil jeg hjælp min søster med madlavningen – husk forresten af spørg løs i mine spørgerunde ‘Ask Me Anything’ der kommer snart video med svar <3 KYS

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-01-04 kl. 17.11.49321434-0014_5Skærmbillede 2016-01-04 kl. 17.15.54

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THIS YEARS CHRISTMAS PRESENTS