HOXTON HAUS

LIKE IT WHEN IT’S MESSY

IMG_7109 IMG_7115 (1) IMG_7146 IMG_7147 IMG_7152
CLICK TO SHOP
397309-0014_7Skærmbillede 2016-03-24 kl. 19.20.04Skærmbillede 2016-03-31 kl. 14.36.42
Hej piger! Jeg håber I nyder de korte, men dejlige solskinsdage fortiden – jeg elsker når solen skinner ved morgenstund, hvilket den har gjort det seneste stykke tid – det er så dejligt, jeg får overskud, mere energi og glæder mig sådan til det også bliver en smule varmere, selvom det allerede kan mærkes en smule i temperaturen allerede nu. Lige nu får jeg slappet lidt af, set Gossip Girl og ordnet lidt blog til jer – så den er opdateret de næste par dage, kan jeg love jer <3 Udover dette bliver mine salgssider også updated, med en masse nye items, I vil være vilde med, tror jeg!

Her har I lidt outfitbilleder, Anders og jeg skød sidste uge – den smukkeste solrige dag, ude i Dragør – et sted jeg faktisk aldrig rigtig har været, men hvor var der dog bare hyggeligt! Jeg synes stemingen og omgivelserne er lidt Bornholm-lignende – hvad tænker I, hvis I altså har været der? Ellers kan I danne jer et indtryk af billederne, mange små, hyggelige huse – nogle med stråtag endda – så hyggeligt altså. Jeg havde den fineste tunika fra etc.etc og nederdel fra Wilk Copenhagen. I kan se outfittet en smule bedre, på disse billeder. Jeg vil smutte nu, ha’ en dejlig dag – vi skrives senere <3

Photos by the talented Anders Aqqalu Andersen

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HOXTON HAUS