SPRAYTAN AT HOME

LIGHT IT UP

christiansborg-15christiansborg-17 christiansborg-18 christiansborg-19
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 18.45.44679483-0426_5Skærmbillede 2015-11-30 kl. 18.47.20
Hej piger! Jeg håber alle 3g’erne har fået en spændende SRP titel, jeg kan afsløre at jeg er så glad for min, som jeg glæder mig til at komme igang med, samtidig med at jeg er super nervøs for hvordan det mon kommer til at gå – ih hvor jeg krydser fingre for at opgaven bliver rigtig god!  Jeg er ikke startet på opgaven endnu, men er i fuld gang med at læse og få indsamlet en masse viden.

Igår var søde Anders og jeg forbi Christiansborg, for at skyde nogle fine outfitbilleder, vi trodsede det mørke og kedelige regnvejr og fik faktisk skudt en masse fine billeder. Jeg var meget simple and classy klædt igår, og har endnu engang iført mig min fine ZARA jakke, som jeg altså bare er så vild med! Ih hvor er den fin :-) Jeg har lagt links ud til outfittet og håber I kan lide det – vi skrives ved senere! Knus

6 kommentarer

 • Anna

  Kan du sende et link til den jakke du har på? Jeg kan se, at det ikke er helt den samme, som den du har lagt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan desværre ikke finde den jakke jeg har på online, men den er til at finde i ZARA op strøget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Wauw det er en flot jakke! Den gad jeg godt nok også godt eje, men det er desværre ikke den samme du har linket til :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Hvor er din lækre taske fra? Jeg syntes, at den er så fin<3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPRAYTAN AT HOME