Life’s good

Hej søde læsere,
Undskyld for mit sene indlæg igen, altså! Jeg har idag lavet en masse lektier og ellers har jeg hygget med hele familien, som har været på besøg. Jeg nåede altså ikke at få taget nogle outfit billeder, jeg lover jer dem inderligt imorgen søde piger! :-(
Idag fik jeg en body showergel, i min kalender. Den dufter så skønt, jeg kan simpelhen ikke vente til at åbne næste gave imorgen, spændende. Jeg sætter et billede ind imorgen, af både min gave idag og selvfølgelig at gaven jeg får imorgen.
Faktisk har mig og min søster valgt at bytte mit skrivebord til hendes tøjstativ, så skønt! Jeg er bare blevet endnu mere afklaret om at jeg bare må have sådan et en dag – hold da op! Synes i ikke det ser fint ud? I skal nok også få nogle flere billeder af  det imorgen.
Imorgen skal jeg ned i byen og senere på ugen, skal jeg til Lyngby og København med min søde søster, og købe julegaver, det bliver bare så hyggeligt!
Jeg har jo tidligere spurgt jer, om hvad i synes der mangler på min blog – mange af svarene endte ud i at jeg altså skulle have nogle flere outfit billeder, og det skal i da, jeg har været rigtig dårlig til at få taget nogle, men nu strammer jeg altså op!
Jeg håber i har haft en skøn weekend, sødepiger. Og husk – what doesn’t kill you, makes you stronger!

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left.” - Marilyn Monroe