SO tasty!

Let’s talk about hair

PicMonkey CollageGoodmorniing! Jeg er lige vågnet, og må altså sige at jeg savner solens stråler på mit værelse – derudover synes jeg ikke at lyden af Carl er speciel rar, nu hvor jeg lidt har vænnet mig til lunt forårsvejr. Jeg har en masse planer idag, og har simpelhen glædet mig SÅ meget til weekenden, hvor jeg kunne få ordner en masse ting, hygge og sove længe. Jeg er dog vågnet op med viirkelig ondt i halsen, hvilket er så øv – når jeg skal til fødselsdagsfest i byen senere, men jeg må spise en masse strepsils og prøve at komme på toppen igen.

Idag har jeg også booket tid hos min frisør Simon, som skal farve mit hår. Faktisk har jeg endnu ikke besluttet mig for, hvordan det skal være – enten skal jeg have min bund farvet, så det igen er helt lyst og lækkert, men er altså også at det kunne være fint med en lidt mørkere tone, selvom det gik ret galt sidst jeg prøvede det. Kan I huske da jeg var gråhåret? I WILL ALWAYS REMEMBER! Men tænker at det bare er sjovere at prøve noget nyt, ellers finder jeg jo aldrig ud af hvad der ser fedt ud og hvad der bare slet ikke fungerer. I kan se på nedenstående billede, da det var mørkere med et lidt gråligt skær, dog tror jeg det kunne være fint hvis det var mere varmt i farverne.
1146457_10151637753163477_1832993871_n
Åh altså! Jeg har brug for Jeres hjæp og erfaring, hvad tænker I? Har i prøvet at gå fra lyst til mørkere, eller omvendt? Kys!
Love-Caroline1

 

12 kommentarer

 • Nina

  Jeg synes det lyse på billede 1 i multi billedet er smukt! Men også det du har på det sidste billede dog med lidt varmere karamel toner i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er aller smukkest med helt lyst hår :-) Mørkt hår og varmere farver er ikke lige hårfarven for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En varmere farve tror jeg ville være flot :-) Kan godt lide håret på billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Caroline! Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige frisører, men synes ikke, jeg endnu har fundet én, hvor vedkommende har ramt plet, og hvor jeg har været helt tilfreds. Dine favninger og klip, er altid super flot lavet, og jeg kunne godt tænke mig at prøve din frisør næste gang. Hvad hedder stedet, han arbejder?
  Ser frem til at høre fra dig!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   – og så synes jeg, at et helt lyst hår (næsten hvidt, som du før har haft) er super flot til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie :) Åh kender det alt for godt, men min frisør Simon, kan jeg virkelig anbefale dig! Han har sin egen salon på Elmegade i Københaven der hedder Zhou – du kan kontante ham <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej caroline.

  Jeg synes det kunne være sjovt at se dig brunhåret og evt. Ny frisure :-) du er en rigtig køn pige, og jeg tror meget vil klæde dig :-)

  Du er igang med en forandring – så kast dig ud i noget nyt, sjovt, spændende og udfordrende :-)

  Held og lykke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SO tasty!