Printet blazer in blue

Let’s talk about hair – me favourite products

PicMonkey Collage
Hello ladies! Tænkte at vi skulle snakke lidt hår idag, da jeg har fundet det lækreste produkt nogensinde. Jeg prøver at huske at pleje mit hår godt, da det virkelig bliver udsat for meget, hvis man tænker over det. Jeg glatter, krøller eller tørre ikke mit hår, i hvertfald ikke så tit, så på den måde skåner jeg mit hår ret meget. Til gengæld er jeg slem til ikke at redde det, så nogle gange må min mor stå og rede det ud – så nu forsøger jeg at bruge mere hårkur og få redt det hver dag, så ikke jeg får knuder i det.

Min mor kom forleden hjem med et nyt hårprodukt, som hendes frisør havde brugt i hendes hår, og nu er vi begge afhængige. Det er fra mærket Caviar, og mit yndlingsprodukt derfra er er deres Overnight Hair Rescue, som er en hårmaske man tager i håret før man går i seng og dagen efter når du vasker håret, er det silkesblødt og sundt at se og røre ved. Nu har jeg købt både shampoo og balsam fra samme mærke, da jeg tænkte det måtte være ligeså godt og det er dét virkelig. Dufter fantastisk og giver rigtig meget volumen og glans – jeg er fan! I kan trykke på billederne nedenfor, for at komme direkte til en onlineshop. Ha’ en dejlig dag <3

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-06-03 kl. 11.30.01Skærmbillede 2015-06-03 kl. 11.34.04Skærmbillede 2015-06-03 kl. 11.34.32Skærmbillede 2015-06-03 kl. 11.34.54

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Printet blazer in blue