INTERIOR FOR SALE

Let’s talk about hair

PicMonkey CollageHej piger <3 Undskyld for stilheden her på bloggen, jeg har bare haft så travlt, at jeg ikke selv har kunne følge med og dermed slet ikke har nået at få skrevet til jer. Nu er jeg klar igen og har en masse indlæg klar til jer! Jeg har idag været ude og køre igen, så spændende altså! Glæder mig SÅ meget til at jeg inden længe står med mit kørekort i hånden, det bliver simpelhen intet mindre end FANTASTISK – det er noget jeg har ventet på så lang tid og endelig er det lige om hjørnet. Nu må tiden gerne flyve afsted!

Nu til noget helt andet end kørekort, jeg tænkte nemlig at vi skulle snakke lidt om mit hår. Der er mange af jer som spørger ind til hvordan jeg styler mit hår, hvilket produkter jeg bruger osv. Det har jeg næsten lige lavet en video omkring, som I kan finde lige her. Herudover er der også en del som er nysgerrige på hvem som farver og klipper det – hvilket jeg derfor tænkte jeg lige ville skrive igen <3 Det er dygtige Amalie Lind, der farver mit hår, hvilket jeg er så glad for – ingen kan ramme de farver og blende det så flot ind i mit eget, som hun kan. Det er efterhånden lidt tid siden at jeg fik mit hår farvet sidst, og sad her igår og kiggede lidt billeder igennem, hvilket fik mig til at indse hvor meget jeg savner lige netop denne flotte farve!

Grundet at jeg igennem en længere årrække har haft helt afbleget lyst hår, er det svært at få de mørkere og mere varme farver til at sætte sig fast i håret – så vi har farvet det lidt mere naturligt blonde de seneste gange. I starten af næste måned skal jeg havde fikset håret igen, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til – tænker at jeg skal have lavet det helt samme som sidst, det var jo så fint! Amalie Lind arbejder forresten hos Solander Styling inde i byen, I kan læse mere og booke tid online lige her.  Vi skrives ved senere <3
Untitled-1

 

9 kommentarer

 • Sanne

  Kære Caroline
  Jeg fik ikke skrevet dette i forrige video indlæg, men vil gerne lige skrive i dette video indlæg :)
  Jeg har været en af dem, da skrev at du nogen gange kan “love” en video, men så kan der gå rimelig lang tid før vi får den at se. Men de sidste 2 gange har det været rigtig fedt at tjekke din blog og så finde et indlæg med video, surprises er meget sjovere!! :)
  Jeg vil også rose dig for, at du kan tage konstruktiv kritik og gøre noget ved det. Det er så fedt.
  Jeg elsker at følge din blog :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Sanne <3

   Jeg er så glad for at du har bemærket mit opmærksomhed, jeg har rettet mod lige netop dette – da jeg jo godt ved, at det ikke er smart at love en video, der ikke kommer.

   Er glad for at du fortsat følger med!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Selvfølgelig følger jeg med søde caroline :) du har en super god blog :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvilken skrifttype bruger du i dine indlæg? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hejsa.
  Hvilket mærke er det sorte og hvide Corset du så flot bære på dit billede du har indsat vedr “lets talk about hair”. Den er vild flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hej Caroline, har du et link til kjolen, den er vildt flot, men kan ikke finde den på deres hjemmeside ( H&M ) :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sadnie <3 Ja er den ikke fin – desværre er det lidt tid siden jeg fandt den online hos H&M, men måske du kan finde den i butikkerne?

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIOR FOR SALE