WELCOME HOME

LET’S STAY IN BED

PicMonkey Collage
Godmorgen piger! Vi kender vel alle de dage, hvor man bare har lyst til at blive under dynen, slappe af, drikke te og se netflix. Oh! Særligt i de kolde vintermåneder, er dette altså fristende – dog sker det alt for sjælendt for os alle, da vi skal nå en masse, på arbejde og ja, igang med den hverdag vi nu end har. Jeg er selv rigtig dårlig til, at lade mig selv slappe af i sengen – og mindes faktisk ikke engang hvornår jeg sidst, ‘bare’ var hjemme under dynen. Det er endda blevet endnu værre, efter jeg har bloggen på fuldtid, da jeg føler jeg hele tiden mangler noget, eller bør lave noget praktisk – sådan er det måske som selvstændig. Jeg er konstant på farten, har altid nye idéer, projekter og ting at føre ud i livet. Det er SÅ spændende og sjovt, men virkelig også udmattende – jeg vil dog aldrig klage over min tilværelse, for jeg elsker den. Jeg tror måske bare, vi alle bør være bedre til at planlægge vores slappe af tid og give os selv lov til at give slip, bare én gang om ugen i hvertfald. Det kan kun være sundt for vores velvære <3

Forresten, så ville det da absolut ikke skade, stadig at føle sig fashionable, selv på vores slappe-af-dage, vel? Jeg har her min fine top fra Six Amés, som nok er lidt finere end en sovebluse – så denne bruger jeg mest til hverdag – synes bare den passede så fint til disse joggingbukser, der er fra ASOS og bare er SÅ lækre at have på! Der fås faktisk også en matchende sweatshirt, som jeg har lagt et link til nedenfor.

CLICK TO SHOP
Sweat pants: ASOS 200 kr.
Top: Six Amés 
Knit: ASOS 449 kr.

Sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WELCOME HOME