NEW IN (FOR YOUR CLOSET)

Let’s stay HOME

DSC_1084
DSC_1074DSC_1117
DSC_1109
Hej sødeste læsere :-) Åh, 1. dag efter ferie er altid så svær og komme igennem – virkelig! Har sovet forholdsvis længe mange af dagene i ferien, og da jeg så gik i seng igår ved 10-tiden kunne jeg SLET ikke sove, overhovedet – tror faktisk først jeg faldt i søvn ved omkring kl. 1-2 stykker, efter at have set film, og vendt min pude om utallige gange (jeg kan kun sove på en fluffy pude) Så idag er jeg virkelig træt, eftersom jeg skulle så tidligt op. Men derfor gik jeg straks igang med at tage billeder (og videofilme) da jeg kom hjem fra skole, så jeg kan komme tidlig i seng – og her er resultatet af noget af det.

Tog lidt billeder fra vores stue, da min mor (igen, igen) har rykket rundt og lavet om – elsker når hun giver vores hjem et frisk pust, hvilket hun er SÅ god til :-) Lige nu synes jeg faktisk stuen ser så smuk ud, lige mig med de støvede farver – og kombinationen af de feminine puder og farver, blandet med de rå træborderer og blomster. Puderne er fra mærket OI SOI OI og er så lækre, samme mærke som mit sengetæppe. I må endelig spørge hvis der er noget I ønsker at vide hvor er fra :-) Ha’ en dejlig aften og sov godt, godnat <3

Love Caroline

 

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW IN (FOR YOUR CLOSET)