ON MY MIND

LETS GET INTIMATE

P1010072 P1010076
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-23 kl. 17.18.39Skærmbillede 2016-07-23 kl. 17.19.12Skærmbillede 2016-07-23 kl. 17.19.41Skærmbillede 2016-07-23 kl. 17.20.12
Hej piger! Håber I alle nyder varmen og kan holde den ud, det gør jeg i hvertfald – i fulde drag endda <3 Det er så dejligt med en rigtig sommervarme igen, som jeg tror vi alle har følt tiltrængt her hjemme i Danmark. Det eneste minus der kan pointeres ved varmen, er dog varmen om natten – pyyyha hvor jeg hader ikke at kunne putte mig ind i dynen, uden at være ved at omkomme af hede. Om ikke andet, skal det idag handle om RFSU og deres intim-produkter.

Det var de søde piger fra Impression PR, der introducerede mig for denne intimpleje-serie, som jeg synes er helt igennem fantastisk. Jeg har testet deres Daily Wash, som kan bruges hver dag og som skåner huden og området ‘dernede’, hvad der nemlig ikke virker eller er sundt for underlivet, er hvis man anvender parfumeret produkter. Denne er 100% parfumefri og plejer huden til fulde. Herudover har jeg i forbindelse med shaving, brugt Easy Shave, der skånsomt beskytter huden, når man shaver – herudover dufter den fantastisk, men er stadig mild.

Afsluttende, er der de to produkter, jeg er mest oppe og køre over. Nemlig hhv. Cooling Balm og Ingrown Hair Cream, der altså er SÅ lækre. Den kølende creme, går ind og modvirker røde pletter efter shaving og køler. Cremen mod indgroret hår er mere forebyggende og så super lækker at påføre, da den også fugter huden. Alt i alt er disse produkter blevet uundværlige for mig og jeg synes de er særligt gode her i sommerperioden, da vi jo netop grundet biknisæsonen har tendens til at shave en smule mere. I kan finde produkterne lige her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ON MY MIND