MAGNETIC NUDE

SPRING, WE LOVE U

Skærmbillede 2014-01-17 kl. 20.43.42Hej sødeste piger :-) Endelig fik jeg tid til at skrive Jer et indlæg, og det er vitterligt først idag jeg har det. Pyha, sikke en uge – har virkelig haft meget at se til, kender I det? Sneen er så hyggelig synes jeg, men også kun fordi jeg kan trøste mig selv ved tanken om, at jeg om 20 dage er på Bali – iiih det bliver det bedste! Jeg har allerede alle mine bikinier og min solhat klar.

Har i denne weekend fri, så den skal jeg bruge med min skønne søster. Så imorgen vil jeg egentlig bare sove længe, skrive blogindlæg og derefter tage ind i min søsters lejlighed og lave lektier og ellers bare hygge indtil hun er hjemme. Jeg har samlet en, efter min mening, fantastisk collage – med mine lige fortiden største ønsker. Jeg er helt forelsket i alle skindjakkerne, især den med blonderne, pallietnederdelen, de smukke prints og unikke detaljer og mønstre. Hvad synes I om den, og hvad skal I lave i weekenden?

I kan finde alle de lækre items fra collagen lige her.

Love Caroline

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAGNETIC NUDE