ELLOS CHRISTMAS WANTIES

Let’s be each others company

lyngby-sø-45lyngby-sø-47 lyngby-sø-55Godaften piger! Åh, så er det altså imorgen vi starter SRP-skrivningen og jeg tror vi alle er så spændte! Der har været så meget fart på de seneste uger, at jeg nærmest ikke selv har kunne følge med. Det hele har ramt sammen ift. aftaler, lektier, bloggen og meget andet, så jeg glæder mig sådan til at kunde puste ud og få lidt ro i kroppen. Jeg tænker at tage forbi mine forældre og måske blive der nogle dage, en lille mini-ferie til mit gamle hjem, hvor jeg kan koble af og få ro til at skrive en god opgave.

Jeg havde forresten helt glemt at vise jer de sidste billeder, Anders og jeg tog i sidste uge ved Lyngby Sø. Den fine skjorte, er som I måske husker, fra By Micklet og jeg synes den er så elegant og fin. Jeg stylede den med en sort nederdel, leggins og bikerboots, hvilket udgjorde en fin balance mellem det afslappet og en smule mere sofistikeret look, uden at det blev for meget af enten det ene eller andet. Mine smukke armbånd er også fra By  Micklet og kan findes online her, de har netop fået deres webshop op og køre – det er et alletiders juleønske eller måske en god venindegave? Vi skrives ved! Kys

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ELLOS CHRISTMAS WANTIES