Casetify, unique iPhonecases by me

Let it snow

DSC_0449
DSC_0516 DSC_0523
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56Skærmbillede 2014-12-26 kl. 18.05.03Skærmbillede 2014-12-26 kl. 18.07.13Unknowntutti-basis-nederdel-tube-modstrom-sort-2643971Skærmbillede-2014-12-25-kl.-17.59.30
Dagens outfit i det smukke snevejr, der nu engang er tilbage. Jeg elsker snevejr, det er så dejligt frisk – men koldt selvfølgelig. Jeg håber der kommer lidt mere snart, det er så hyggeligt! Fik skudt lidt outfitbilleder før julefrokosten idag, hvor jeg har min fine For Love & Lemons top på, som jeg aldrig har fået vist jer ordenligt. Hertil har jeg min fine H&M strik på, som mange af jer er helt vilde med – og det er jeg også! Den er så lækker og passer til alle outfit, herudover er den lun og hyggelig.

Imorgen skal min søde søster og jeg på udsalg, og jeg har allerede et par items jeg bare må eje. Poster et collage imorgen tidlig, med mine musthaves, som jeg vil bruge mine gavekort og penge på her efter julen. Har I nogle specifikke ting I gerne vil investerer i her efter julen? Del dem gerne <3
Untitled-1

 

11 kommentarer

 • Anonym

  Hvad har du på din læber, søde Caroline?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Caroline.
  Den strik er smuk, men den du henviser til er ikke en cardigan:( men stadig inddækket materiale, den ville jeg hellere ha, findes den ikke mere siden det er den anden du viser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vicki,

   Den er SÅ fin – er også helt forelsket i den. Min cardigan er fra H&M og kostede 599,- Den er desværre pt. ikke til at finde på deres onlineshop, men jeg lover at poste det her på bloggen, hvis jeg en dag finder den.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   De har tit mange lækre ting at finde,fandt forleden i butikken en tynd mohair cardigan i en lækker brun farve.til halv pris:) man skulle næsten ikke tro det var derfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Caroline.
  Der skulle stå lækkert materiale :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Caroline,

  Hvad mærke er den sidst tilføjede leopardkjole på din Tictail fra? Og hvor har du købt den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Świetnie!. Dziękuje za to Tobie. Zachęcam innych do lektury materiału. Mam pytaniedo Ciebie i dlatego proszę o Twój kontakt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Casetify, unique iPhonecases by me