JANUARY WISHES FROM ASOS

LET IT GO ∙ NEW YEAR ∙ NEW BEGINNING

IMG_0227 IMG_0230 IMG_0233 IMG_0236
Photos by talented Vita

Hej piger! Her har I et af de outfit jeg skød med Vita forleden, ved Waterfront-centeret. Jeg havde her min smukke Elvira top på, som Custommade har lavet i en række limited editions-udgaver, som jeg er helt forelsket i. Jeg købte den i denne fine vinrøde farve forrige måned og har i denne måned investeret i den kongeblå farve, som altså også er helt vildt fin! Den glæder jeg mig sådan til at vise jer, hvor jeg vil style den med en Malene Birger strik I VIRKELIG skal se frem til at se <3

Den smukke pelsjakke, har jeg lånt af den ligeså smukke Vita, der har købt min yndlings pels fra Meotine i sort. Jeg går fortiden har kribler sådan over den kongeblå, den er bare så fin! I kan se den her. Måske mit næste dyre køb, hvem ved ;-) På mandag starter jeg i skolen igen, og jeg må ærligt indrømme jeg glæder mig bare en smule til at komme tilbage og få gang i hverdagen igen. Grundet SRP har jeg været hjemme det meste af december og nu også starten af januar, det kan være svært for mig, da jeg er meget utålmodig og elsker at have travlt – det kan jeg ikke just haft den seneste tid, men tror det har været sundt med et break-off og følelsen af kedsomhed.

Håber I havde den bedste aften, med jeres nærmeste igår <3 Glæder mig til endnu et lykkebringende år med jer, her på på bloggen! Kærlighed fra mig

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-01-01 kl. 20.57.43Skærmbillede 2016-01-01 kl. 20.58.37Skærmbillede 2015-12-20 kl. 20.50.34

2 kommentarer

 • Virkelig lækkert outfit, jeg er specielt vild med pelsen :) Jeg har også lige været igennem SRP, men synes nu alligevel ikke jeg er helt klar til at starte igen, haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TUSIND tak <3 Og ja, pelsen gas jeg også så godt at eje!

   Hihi, sådan har de fleste af mine veninder det også, jeg glæder mig nu lidt :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JANUARY WISHES FROM ASOS