Tiffany & Co.

Let emotion rule your mind

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-05-28 kl. 12.33.44 Skærmbillede 2015-05-28 kl. 12.35.08Skærmbillede 2015-05-28 kl. 12.37.35
Godmorgen piger <3 Jeg er vitterligt først vågnet nu, og hvor var det dejligt at få sovet ud! Den søvn har om nogen været tiltrængt, så jeg føler mig helt frisk og udhvilet, hvilket er perfekt, eftersom min første eksamenen starter imorgen og der skal jeg helst være on top. Inden længe smutter jeg ind til byen og spiser en god frokost med søde Ditte, det bliver skønt at få et afbræk inden denne uge starter, da jeg har 3-dages eksamen + en årsprøve, så der bliver ikke tid til ligeså meget sjov og ballade som der har været – nu starter læseferien ‘rigtigt’, da der fra nu af hele tiden vil være en eksamen nær. Hvor langt er I med jeres?

På billederne kan I se gårdagens outfit, hvor jeg har min fine Plusfine skjorte på. Jeg er helt vild med mønsteret og farverne, som komplimenterer mine jeans og ders shiny effekt. Jeg har egentlig aldrig rigtig gjort mit i skjorter, men efter jeg fandt Plusfines er jeg helt vild med det! Synes det er cool at style med en blazer, strikbluse eller andet, særligt når skjorterne er så fine i mønsteret og har den perfekte pasform. Nu vil jeg hoppe i bad, vi skrives ved senere <3

 

2 kommentarer

 • Freja

  Hej Caroline,

  Jeg tænkte på, tager du nogen piller eller noget for at få dit hår til at vokse? Jeg har fulgt din blog i lang tid nu, men hold da op hvor er det blevet langt, tykt og lækkert at se på! :-)

  Held og lykke i din eksamensperiode ;-)

  Mvh
  Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Freja <3 Det gør jeg faktisk ikke, mit hår er blevet rigtig langt på det seneste, tror det er solen og al den friske frugt jeg spiser måske :-) hihi og tusind, tusind tak for din ros – er glad for at du følger med<3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tiffany & Co.