MAY WISHES

Les Délices de Nina

DSC_4594Godmorgen ladies <3 ENDELIG er jeg lidt friskere her til morgen, har ligget med rigtig høj feber de seneste to dage, har nærmest ikke kunne overskue noget – samtidig med dette har vi været igang med en stor opgave i skolen, som altså skal afleveres imorgen – åh hvor har den stresset mig. Jeg er næsten færdig nu, mangler kun lidt finpudsning, så det er så rart af afstressened. Glæder mig til at få den ud af hovedet og blive helt frisk igen, mangler stadig min appetit og al min energi – hihi, der går vel ikke så lang tid, før begge ting er vendt tilbage ;-)

Igår måtte jeg simpelhen trodse min kvalme, og køre en tur til bageren, da jeg pludselig  cravede min lokale bagers lækre gulerods- og chokoladeboller – og så røg der også en snegl med hjem. Det var virkelig det eneste jeg havde lyst til, og jeg tænkte at der ingen anden udvej var, end at lytte til min krop – det dulmede faktisk min kvalme en hel del.

Nok om det! Nu til den fine, sommerlige parfume fra af Nina Ricci. Denne parfume er den nyeste Nina Ricci duft og ligesom hendes andre parfumer, er der kun et begrænset oplag. Duften er frisk, nostalgisk for mit vedkomme, det minder mig om min barndom, en blanding mellem friske bær, blomster og lidt sødt slik – det er en rigtig lækker kombi.

Selv beskriver Maria Salamagne og Olivier Cresp, der er master parfumeur ba Nina-sagaen, at parfumen er en innovativ, sødemufuld jordbær akkord – der mødes med en skarp friskhed af citrusnoter, hvis tindren fremhæves af et strejf af hindbær.

Nu hvor vi snakker om denne lækre duft, så har Les Délices de Nina også udviklet et uimodståeligt (og tildeles vanedannende) spil, der er inspireret af Alice i Eventyrland. Det er den fortryllende labyrint, der snor sig gennem Paris’ smukke gader – den app burde I alle downloade og den kan selvfølgelig findes i App-Store.

Før jeg smutter, så vil jeg gerne give 1 af jer muligheden for at vinde denne nye duft. Alt I skal gøre, er at fortælle hvorfor det er netop dig der skal vinde – jeg trækker en heldig vinder allerede på fredag. Skynd jer og skriv en kommentar i kommentarfeltet herunder.

Vi skrives ved senere, ha’ en dejlig dag <3 Kys!

22 kommentarer

 • Kirstine Jensen

  Så skøn en duft <3 Ville elske at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  ville blive så glad. :D elsker parfumer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville elske at have hendes duft på mig, og så er flakonen lyserød!
  Den ville pynte rigtig fint på mit dressing table :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie larsen

  Er lige begyndt at følge din blog og synes at du gør det super godt og du lægger nogle skønne ting op :)
  Duften lyder så piget og yndig. Hvis det netop er som Alice i eventyrland, krydser finger for at vinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg står virkelig og mangler en ny parfume til de mange skønne sommerdage, og jeg er faktisk meget i tvivl om, hvilken duft det skal være. <3 Derfor kunne det være såå skønt at prøve denne parfume, og se om den bliver mit 'sommer Must-have' her til sommer! <3 Jeg ville blive så glad og overvældet, hvis jeg vandt denne smukke parfume! <3 Duften lyder simpelthen så feminin og lækker! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Åhh den lyder bare vildt god og sikke en smuk flaske! Ville elske at vinde den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Børgesen

  Jeg er ny følger på din blog og er meget positiv stemt over dine indlæg og den måde du opsætter og designer din blog på.
  Og Jaa, Jeg ville blive super glad , hvis jeg bliver den heldige vinner af sådan en skøn duft. Mange skønne forårs hilsner Andrea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  åhh elsker nina ricci dufte har desværre kun ejet dem i prøverør størrelse ville være skønt at få en der holder længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej smukke Caroline

  Jeg synes jeg fortjener denne lækre duft da jeg lige har været igennem en lang sygdomsperiode og trænger bare til en ny start, så der ville en ny lækker sommerduft da være fantastisk at forkæle sig selv med ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ville forære den til min mor som mors dags gave <3
  Ved at hun ville eeeelske den duft og hun fortjener virkelig at blive forkælet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil forære min mor denne skønne parfume i mors dags gave på søndag, hvis jeg vinder. Hun fortjener den! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den modne kvinde

  Den ser bare skøn ud.
  Du har en super skøn blog/stil, og jeg er en trofast kigger.
  Knuz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rika

  Det ville være fedt med en ny duft! :D Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie christiansen

  Hej Caroline.
  Jeg ville bare elske at vinde denne nye duft. Er på SU, så der er sjældent råd til så meget forkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pedersen

  Jeg har selv haft en Nina Ricci parfume for mange mange år siden. Har stadig den tomme flaske stående på mit bord – Jeg var SÅ vild med den! Og mon ikke jeg kunne blive ligeså vild med denne her? Min yndlings parfume er pt en fra Chanel, men det ville være lækkert med 2 yndlings parfumer.. Krydser alt hvad jeg har at krydse :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg leder netop efter denne parfume, men har prøvet at finde hjemmesider hvor man kan købe den, men uden held. Jeg elsker søde, syrlige parfumer, og denne her duft virker til at bære lige netop sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg leder selv efter denne parfumen og ledt efter hjemmesider, hvor man kan købe den, men uden held

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Er virkelig kræsen med parfumer, så ejer næsten ingen. Kunne være lækkert med lidt at variere mellem, og denne lyder til at dufte rigtig godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvem vandt ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Kan den fås herhjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAY WISHES