HOME AT SUNDAYS

LEJLIGHEDSUPDATE: JEG SKAL FLYTTE

skaermbillede-2017-10-16-kl-09-44-14
Tøjstativ HER / Krukke HER / Stol HER / Vægophæng HER / Skærebræt HER / Tæppe HER / Spejl HER / Sten ophæng HER

skaermbillede-2017-10-16-kl-09-46-28
Reol HER / Puf HER / Træ-ophæng HER / Grå pude, smal HER og stor HER / Væglampe HER


Hej piger! Når, nu hvor det faktisk allerede er helt slået på plads, tænkte jeg, at I lige så godt, kunne blive indviet i min kommende boligsituation. Jeg har siden marts sidste år, lejet min venindes lejlighed, som lå 2 min fra min tidligere lejelejlighed. Jeg flyttede fordi den jeg boede i på daværende tidspunkt, var alt for stor og ikke mindst dyr, for mig alene. Det passede derfor perfekt, da det blev en mulighed at leje denne, som er en hyggelig 2 værelses lejlighed og det har virkelig fungeret godt og jeg har været glad for at bo her.

Nu er sitiuationen så den, at lejligheden skal sælges og allerede ved tanken om det, kunne jeg lige se hvordan boligmarkedet for lejeboliger var – nemlig fuldstændig uoverskueligt, lige som alle de andre gange, jeg har lejet lejligheder. Ikke nok med, at man skal være SÅ hurtig og ikke mindst heldig, for at blive taget i betragtning, så er de fleste lejligheder ekstremt dyre – særligt hvis man skal bo alene, og jeg har virkelig nydt, at jeg igennem den seneste tid har kunne spare op og prioritere anderledes. Det gjorde mig altså virkelig stresset, at jeg nu igen skulle ud og leje noget, som helt sikker kun skulle være et midlertidigt hjem – hvor skulle jeg nu bo? hvilket område? hvilken lejlighed og så alle de små ting, man skal vænne sig til til, ved nye omgivelser.

Jeg har egentlig aldrig set det at købe en lejlighed, som en mulighed, fordi jeg ikke har været helt klar, til sådan en stor beslutning. Jeg begyndte dog, at tænke på, hvor rart det kunne være, at have sit helt eget, lave en investering og kunne bo der lige så længe jeg havde lyst til – samtidig med, at jeg kunne ‘spare’ penge på den måde, at jeg på trods af en stor udbetaling, et boliglån mv. jo egentlig sparede pengene om i ens egen bolig og derfor kunne sidde billigere månedligt.

Så ja, nu har jeg været til et hav bankmøder og kan nu begynde at kigge rigtigt, efter en potentiel lejlighed. Jeg vil dog pointerer, at de jo ikke er fordi der er et kæmpe udvalg, jeg kan se at boligerne ryger ned hurtigt og der kommer nye op hele tiden – det er virkelig med at slå til. Jeg har dog fundet en, jeg indtil nu, er ret interesseret i, som jeg skal se her senere idag – så det bliver spændende!

Jeg skal nok holde Jer opdateret på det hele <3 Jeg tænkte, at jeg i anledning af denne nyhed, ville dele lidt lækre boligartikler, som jeg har kigget på den seneste tid – er det ikke bare fint? Nu glæde jeg mig sådan til at indrette på ny!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HOME AT SUNDAYS