COSIEST JUMPSUIT

LEE TEE

picmonkey-collage1 picmonkey-collage
Godmorgen piger! Jeg håber I alle har nydt weekenden og er klar til en ny uge, det er jeg i hvertfald! Jeg er i fuld gang med at få solgt ud og gjort klar til at flytte, denne gang vil jeg modsat min sidste flytning, forsøge at være så organiseret og parat, haha, aldrig har jeg haft så meget stres som sidst, hvor jeg tydligt husker, at grundet jeg stod på lejekonktrakten, selvom både min søster og jeg skulle bo der, måtte køre en smule hurtigere end jeg burde, fra Hillerød til Virum, alene for at skrive under på et stykke papir, for at måtte race hjem igen og få koordineret mine kasser med alle flyttemændene – åh gud, alene tanken gør mig stresset. Denne gang, tror jeg dog det bliver langt nemmere og jeg har endda langt færre møbler end sidst og så flytter jeg jo ikke særlig langt væk fra min gamle lejlighed, så mange af tingene, tænker jeg også selv at køre, hvilket er så dejlig nemt!

Jeg står faktisk og er igang med at sælge mine fine walk-in beregnet skabe fra IKEA, hvis nogle af jer skulle være interesseret? Jeg kan ikke flytte dem alle med, da der simpelhen ikke er plads, så må finde på en ny løsning, i min nye lejlighed. Det bliver spændende, ikke? Her til morgen, synes jeg lige I skulle se denne fine tee, som jeg fandt hos Bubbleroom forrige uge – desværre kan jeg idag kun finde den i hvid, men jeg synes den er så lækker i begge farver. Find den lige her til 199 kr.

4 kommentarer

 • Lisa

  Hej Caroline. Det bliver spændende med den nye lejlighed, glæder mig til at læse om den og se den 😊 Jeg skal selv flytte til København på fredag og jeg er ret spændt 😄 Vil høre om du sælger dit store sølvspejl? Eller ved du hvor jeg kan få et lignende? Jeg synes næsten, det er umuligt at finde et, der er pænt 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Ja, er det ikke rigtigt? Jeg glæder mig så meget <3 Ej hvor spændende!! Håber flytningen er gået godt og at du er faldet godt til!

   Jeg sælger desværre ikke mit store spejl, men mit er fra IKEA <3

   Knus C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvordan er de skabe, som du sælger indrettet samt hvad tænker du ang pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSIEST JUMPSUIT