UPDATE: THE WINNER IS..........

LEATHERPANTS X BIKERJACKET

PA140171 PA140176 PA140179 PA140199 PA140201 PA140239 PA140242 PA140254CLICK TO SHOP
Leather-pants Biker-jacket Shirt

Hej piger! Jeg håber I nyder ferien, de af jer der nu har været så heldige at have lidt ferie. Jeg tog hjem til mine forældre igår aftes, da jeg simpelhen savnede dem så meget. Dét er generelt mærkeligt at være flyttet hjemmefra og langt hårdere end jeg lige troede. Jeg tror ligeså meget det er ens tanker omkring det, der er afgørende for hvordan det er at flytte væk fra sine forældre. Jeg havde en idé om at jeg forlod det og kun ville komme på besøg indimellem, men pludselig føltes mine forældre så langt væk, selvom det er kun er 30 minutters fra mit ‘nye hjem’. Mine forældre har også savnet mig meget – så det er gensidigt og det er også et stort skridt at tage, samtidig med at det er et helt nyt kapitel i ens liv.

Her til aften, skal vi derfor ind og købe en seng, min søster og og jeg kan sove I, hvis vi får lyst til at komme på besøg og sove – det er nok mere mig der kommer til at benytte mig af denne mulighed, da jeg stadig kan savne mine forældre og hundene helt vildt, samtidig med at det jo ikke er et problem at tage hjem og sove. Dét glæder jeg mig til, at kunne gøre lige så tit jeg har lyst – så tror jeg det hele kommer af sig selv.

Jeg skal nok skrive meget mere om det hele snart og vise flere billeder. Nu ville jeg vise jer gårdagens outfit, der var meget råt og biker-inspirereret. Mine skindbukser er uundværlige, jeg har simpelhen været SÅ glad for dem, de passer til alt og særligt her til efteråret er de fine med en lang tunika eller strikbluse. Bikerjakken er jeg også ret vild med, den er rå og kan styles det alt.

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UPDATE: THE WINNER IS..........