Keep it white - jumpsuit love

Leather-sweat

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-06-11 kl. 09.07.57Skærmbillede 2015-06-11 kl. 09.15.24Skærmbillede 2015-06-11 kl. 09.16.33
Goooodmorning ladies! Jeg er tidligt oppe idag, da jeg har en masse på programmet, og jeg glæder mig helt vildt. Event med nogle søde bloggerpiger, hvilke skal I nok høre meget mere om – da jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det hele. Jeg vil ligeledes anbefale jer alle at følge med på min Instagram-profil her til morgen, da der vil blive skud en særdeles lækker konkurrence igang – I bliver helt vilde!

Dette sæt er jeg helt tosset med. Faldt over denne fake-leather-sweatshirt og tænkte egentlig med det samme, Alexander Wang look-a-like – da den virkelig afspejles i hans stil, den ligger dog til en helt anden prisklasse, men er stadig super flot. Jeg er vild med de mange rå deltajer, mønsteret i selve blusen og det faux læder – der er ligeledes en fin detalje ved ærmerne, da der er noget gennemsigtigt stof henover armen.

Nederdelen er en alltime favorite, der passer til det hele! Jeg er generelt vild med draperet nederdele, da jeg synes de sidder fint og givet et fint look. Hvad synes I om dette sæt? Jeg vil hoppe i bad nu, vi skrives nok senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Keep it white - jumpsuit love