Babylove

Leather and laces

Skærmbillede 2014-09-20 kl. 09.32.45

H&M lacetop 79 kr.H&M leatherleggins 179 kr. H&M balconette bh 179 kr. H&M silver chains 39 kr.  Hugau silver ring  950 kr. Balenciaga bags


Godmorgen piger! Jeg har været tidligt oppe idag, vågnede faktisk forholdsvis tidligt, så tænkte jeg ville tjekke lidt onlineshops ud – så kan morgenen nærmest ikke starte bedre jo! Jeg faldt over H&M’s nye kollektion, og hold nu op hvor de overrasker igen. H&M har deres perioder med de lækreste items, og de har ramt plet igen! Den smukke blondetop til sølle 79 kr. faldt jeg over igår på Instagram (credit: @linncaurang) og måtte eje den – synes den er så, så smuk, ryggen er jo intet mindre end fantastisk!
Leather-leggins har jeg længe været på udkig efter, men synes det er så svært at finde et par der sidder godt, er helt skinny (uden at det bliver for meget) og som er til at betale – hvis nogle af Jer kender et mærke, en model eller andet må I meget gerne skrive i kommentarfeltet, det kunne være fantastisk at finde nogle her til efteråret og vinteren. Toppen vil været intet mindre end perfekt til et par rå skindleggins, her kan vi i hvertfald snakke om at mixe de feminine blonder, med det rå læder. Dette sæt vil være så lækkert med bikerboots til hverdag, eller et par heels til et mere festlig anledning.

Den smukke bh, giver mig associationer til Agent Provocateur, smukke undertøj – dog differentierer prisen sig virkelig, i og med at bh’en kun koster 179 kr. hvilket vi alle kan være med på – og jeg har måtte bestille den hjem, da jeg er helt vild med de fine detaljer. De fine kæder er virkelig in fortiden, og jeg er hoppet med på bølgen – det ser så fint ud at style et simpel top, med de dobbelte kæder – synes det giver et feminint og messy-look.

Balenciaga taskerne er desværre ikke på budget, med de er lækre! Jeg går for tiden virkelig og drømmer om den, men kan slet ikke finde ud af hvilken farve jeg ville skulle have – sort er ret basic, og det mangler jeg til tider, dog synes jeg at der er for mange der har den sorte – lidt ligesom den sorte Stella McCartney falabella. Jeg må gå i tænkeboks, hvilken farve er Jeres favorit? Og er der noget fra H&M’s lækre kollektion I må eje? God dag piger, skriver senere <3
Love Caroline

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Babylove