LOVE LOVE LOVE

LEATHER AND LACES

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
White laceshirt HERE / Black leather-look jeggins HERE 
______________________________
Godmorgen kære piger <3 Jeg tror aldrig jeg rigtig fik vist jer, lidt mere af dette virkelig fine outfit. Selv er jeg meget glad for blonder, både når det kommer på bluser, nederdele og undertøj selvfølgelig ;-) Derfor var en hvid blondebluse helt perfekt, særligt her til foråret og sommeren, hvor jeg virkelig bare hungrer efter de lyse nuancer – udover det, så passer den jo til alt! Den har en fin detalje ved skuldrene, hvor den er åben, der gør den lidt finere – synes I ikke?

Hertil, har jeg de mest behagelige bukser nogensinde, på til! De er fra Sparkz og er virkelig cool! De har et læder-look på fronten og bagtil, er de i et blødt jerseystof, helt ligesom almindelige leggins. De er virkelig et sikkert køb og en sikker item at have i gaderoben, da de jo kan styles til alt, hele året rundt. Hvad synes I om det?

Idag og en uge frem, passer jeg min søde veninde, Camilla’s butik der ligger i Vedbæk. Det er RostedRaw og jeg siger jeg, der er kommet mange fine forårs- og sommerstyles! Jeg kan slet ikke vælge og det er altså farligt, når jeg skal være her en helt uge ;-) Hihi, I kan kigge forbi butikken eller følge med på Facebook og Instagram. Rigtig god dag, vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LOVE LOVE LOVE