Another Stella, another fur

Leather and details

DSC_5523 DSC_5532 DSC_5537 DSC_5538 DSC_5540Hermed pt. 2 af gårdagens outfit, som lovet. Jeg er helt forelsket i disse jeans og synes de er ufatteligt lækre med kombinationen af de basic sorte jeans og læderdetaljerne – lige mig! Udover dette, synes jeg lidt at de er som skabt for mine Chanel sneakers – agree? De har samme look, grundet at de har samme kombination af materialer, så ja – jeg overbeviste mig selv om at jeg måtte eje disse jeans. De er fra 2nd Day og koster 999,- hvilket jeg synes er en god pris, da det er virkelig svært at finde jeans generelt, som sidder flot – derudover har jeg ladet mig høre at de holder rigtig godt.

Jeg har virkelig manglet et par sorte jeans, and finally I got them! De er allerede en yndlings item fra mit skab, nu hvor vi går en koldere tid i møde. Til disse jeans havde jeg en simpel top fra Designers Remix, (den eftertragtede) bh fra CALVIN KLEIN og min nye Stella <3 Alt i alt et meget enkelt outfit, men alligevel langt fra kedeligt, da der er lagt væk på detaljerne. Jeg tænker lidt at lave et indlæg med alle mine WINTER WISHES (måske musthaves) da jeg selv har en masse ønsker for tiden – sådan er det altid når de nye kollektioner kommer til butikkerne ;-) Hihi, hvad siger I til det? Og har i andre ønsker til kommende indlæg?
Love-Caroline


2’nd Day Jeans // Designers Remix tee // Chanel Sneakers // Calvin Klein Bra // Stella McCartney Bag //


 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Another Stella, another fur