BOMBERJACKET & BIKNI

LAST NIGHT IN DUBAI

750_9147Hej piger! Nu er vi allerede nået den sidste aften i Dubai – åh altså, vi ville alle gerne blive en uge mere, samtidig med at vi har en masse vi glæder os at komme hjem. Ferien har ladet os alle op med mere energi, hvilket har været tiltrængt for os alle, nu glæder jeg mig særligt til at komme hjem og arbejder mere på bloggen, skrive SRP og ja, har bare langt mere energi til det hele nu, hvilket er SÅ skønt!

Jeg har en masse nyheder til jer på bloggen, som I nok skal komme til at høre meeget mere om. Forresten vil jeg gerne undskylde den laaange, laange ventetid på makeupvideoen. Jeg  har hat SÅ travlt, har ikke ville poste noget jeg ikke var 100% tilfreds med, samtidig med at jeg har det med at fordybe mig i noget – dette resulterer dog også i noget jeg er tilfreds med, hvilket jeg gerne vil have denne efterspurgte video er. I kan glæde jer til at se den når jeg inden længe er hjemme. Håber I har det dejligt, kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOMBERJACKET & BIKNI