Lights out

LASHES ON POINT

picmonkey-collage
Hej piger! Jeg får en del spørgsmål omkring mine vipper, som jeg fornyligt er begyndt at få lavet med eyelash extensions igen, efter en lille pause. Det er hos Katja (@lashesbykatja) i Salon Show, Valby, jeg får mine vipper lavet nu og de er bare såå fine! Jeg har som I måske ved, efterhånden brugt eyelash extensions i nogle år efterhånden, da man simpelhen bliver afhængig af det naturlige og alligevel meget markeret look, det giver. Jeg får volumenvipper, som giver en helt særlig 3d effekt og gør vipperne mere naturlige, men samtidig giver dem noget mere dybde.

Katja kommer fra Findland og er bare super dygtig og sød! Det er så vigtigt, at man nøje udvælger stedet og de som laver ens vipper, da man hurtigt kan ødelægge vipperne og få et nær så skønt resultat, hvis ikke man er varsom og måske prøver at undgå steder, som tilbyder vipperne til en alt for lav pris – for jeg tror tit, det i denne branche, hænger sammen med erfaring og uddannelse indenfor eyelashextensions. Jeg kan i hvertfald kun rose Katja, for hendes flotte stykke arbejde, som jeg dagligt er så glad for – hihi, man vågner jo op med de fineste vipper og så synes jeg virkelig de holder længe! I kan se mere af Katjas arbejde på Instagram her og Facebook lige her. Ha’ en dejlig aften piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lights out