THEM HIGH BOOTS

LASHES FOR THE NEW YEARS EVE

pc300505pc300503pc300510 pc300509 pc300530
Cecilia Vipper HER / Anna Vipper HER / Hanna Vipper HER / Eyelashglue HERE


Hello ladies!! SÅ er nytåret altså lige om hjørnet, men I kan stadig nå at få vipperne på plads, inden nytåret! Jeg har lavet en lille video, hvor jeg fortæller og forklarer om mine erfaringer med faux lashes fra Depend Cosmetic, der giver det flotteste resultat. Vipperne jeg viser og fortæller jer om i videoen og som I kan se på ovenstående billede, er lavet af naturligt menneskehår, der er med til netop, at gøre vipperne så naturlige og af så god kvalitet, som overhovedet muligt.

Udover dette, kommer der inden længe, en video på bloggen, hvor jeg laver en How-To guide, der er rettet mod brynene. Jeg har dog valgt at adskille bryn og vipper, da det hurtigt bliver en lang og måske lidt forvirrende video. Jeg har faktisk, for første gang i nogle år nu, ikke de helt store eller vilde planer for nytåret, for en gangs skyld. Jeg tager aftenen lidt som den kommer, spiser dejlig mad med mine forældre, herefter skal jeg måske mødes med nogle veninder og få en drink eller to, og så selvfølgelig slutter aftenen af, med at se C, der holder nytår med hans venner. Jeg synes, som regel, nytåret er overvurderet og har derfor valgt at tage en stille og rolig aften, uden de helt vilde planer – så ja, nu må vi se.

Jeg tænkte dog, at det kunne være sjovt at få lidt inspiration til hvordan man kan style vipperne. Selv har jeg jo, som jeg også nævner i videoen, eyelash extensions på, derfor synes jeg det er finest at sætte enkelte vipper på, fremfor de ‘almindelige’, der jo fylder hele øjenlågets længde – hvis det giver mening? Resultater bliver SÅ flot og naturligt! Jeg ville dog kaste mig ud i, enten Cecilia eller Anna, vipperne hvis jeg ikke havde eyelashextensions på. Hvilke er Jeres favoritter?

Mange af Depend Cosmetics produkter, forhandles i Matas butikker, rundt om i landet og ellers kan I selvfølgelig finde dem online lige her,Depends egen hjemmeside. I kan se og opleve meget mere fra Depend Cosmetics univers via Instagram her og deres Facebook her. Ellers håber jeg, at I alle får en fantastisk aften imorgen, selvfølgelig med lashes on point! Ikke sandt? ;-) Vi skrives nok ved inden, men ellers ville jeg blot sige, at I skal glæde jer til at se min bryn-video meget snart <3 Sov dejligt!

Husk at se videoen i HD – indlæg skrevet i samarbejde med DEPEND COSMETIC.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THEM HIGH BOOTS