JULIE FAGERHOLT HEARTMADE

LARA TALBOT

IMG_8655 IMG_8659 IMG_8661 IMG_8794 IMG_8807
Photography by Vita

God aften piger <3 UNDSKYLD for mit sene indlæg! Jeg er ramt af SRP-stress for tiden, hvilket skyldes mine manglende opdateringer. Jeg er egentlig fint med i forhold til tiden, men dét at arbejdsfordelingen er op til en selv – samtidig med at bloggen jo også selv kan styres, har jeg haft svært ved at finde en balancegang imellem disse to ting. Jeg har frygtet mine overspringshandlinger, og de har været der, kan jeg afsløre ;-) SRP-tiden er både rar og mindre rar. Den gode tid man har om morgenen, hele dage iført nattøj og en masse tid til hygge indedøres er skøn – men den enorme mængde læsning er lidt tung til tider, og dét at man hver dag arbejder videre på samme projekt er også en smule anderledes. Klare den skal jeg i hvertfald nok og det håber jeg også I andre 3g’ere derude gør <3

Jeg tænkte at det var anledning til at se nogle close-ups, taget af dytige Vita forrige uge, da vi skød en masse fine billeder hjemme hos mig. Vita er så dygtig og super skøn! Hende elsker jeg at arbejde sammen med. På billederne her, har jeg min nye Lara Talbot tee på, som jeg er helt igennem vild med. Jeg har fået den hjem i 2 forskellige styles og farver, så I skal glæde jer til at se den anden også. Jeg elsker det meleret og en smule vintage look stoffet har, der gør den lækker og eksklusiv at se på. Som I nok kan fornemme er den ligeledes afsindig behagelige at have på, hvilket er et must for mig og sikker også mange af jer.

Den fine top jeg har på her, er den kortærmede t-shirt i hvid. Den koster 115 australske dollars, hvilket er svarende til 750 danske kroner. Find den online her.

∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙∙∙∙∙∙∙∙∙
Hello Ladies! Sorry for my late update, I’m busy doing my big school-project. Before I go to sleep, I just have to show you my new Lara Talbot t-shirt – isn’t it lovely? I’m so in love with this brand, their styles and at least of all the material. The material is amazing, I have always loved such an mottled material, which makes the tee look expensive and very top-quality (just like it is). I’m wearing the Natascha Top in white, get it online right here.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JULIE FAGERHOLT HEARTMADE